2012 m. balandžio 21 d., šeštadienis

Saluto jubiliejus

Neįtikėtina, bet ši diena atėjo. Diena, kai mūsų chorui suėjo 5metai. Tą progą filharmonijoje atlikome Karl Jenkinso mišias už taiką.
  Mano gerklės skausmas perėjo į naują stadiją- slogą. Aš suprantama stengiausi į tai žiūrėti optimistiškai, nes juk kai sergi sloga lengviau pasiekti aukštas natas ir jei būčiau burbėjus nuo pat repeticijos pradžios man tikrai netaptų lengviau.
  Atėjus į filharmoniją kaip visad patraukiau link mažosios salės, bet ten buvo tik Eglė ir Jonė, bei Neringa, kuri dėliojo tortus, nes būtent mažojoje salėje vyko šventė. Visi kiti buvo kitoje patalpoje.
Kodėl ne penki?

Taigi, repeticija prasidėjo kiek po 14:40 : mes įsidainavome, pakartojome a cappellines dalis, padainavome kai kurias dalis su orkestru. Beje instrumentalistai vėl krėtė pokštus: atrodė, kad kontrabosistas nesuprantą nei ką jam reikia groti nei kaip, tad vienas iš violončelistų atsistojo ir nuėjo prie jo, aiškinti kaip, ką groti. Trečiasis violončelistas, kuris praeitą kartą vėlavo į repeticiją- neatėjo. Vaikiną grojusį mušamaisiais ketvirtadienį, pakeitė naujas būgnininkas, kuriam Ramutė turėjo naujai aiškinti, kur ką sugroti, kur įstoti.
Po repeticijos vieni ėjo į miestą užkasti, kiti rengtis. Mes su Gintare patraukėme "Pas Paolo". Ten sutikome mūsiškius (Antaną, Kęstutį, Justą, Andrių). Pavalgę grįžome į filharmoniją.
Koncertas prasidėjo 17h. Pirmoje dalyje dainavo Stulginskio universiteto choristai, o antroje mūsų choras.
Nežinau ar vertą pasakoti apie tai kaip mums sekėsi, nes suprantama, kad valandos trukmės programoje būtinai kas nors nepavyksta, bet iš esmės koncertas buvo geras. Visiems su kuo kalbėjau, koncertas labai patiko ir net nesitikėjo, kad mes taip gerai pasirodysime, nes programa iš tiesu sudėtinga.
  Po koncerto ėjome švęsti.
Dalis gėlių
Sveikinimas
Tenorai pozuoja
 Mano laimei, mane pavežė iki laiptų choristė Daiva. Grįžus namo pirmiausia įamžinau savo šukuoseną, kuri susilaukė tądien daug komplimentų bei perkėliau nuotraukas į kompiuterį.
Prieš
Po
 Diena užsibaigė pasisėdėjimu su mama ir kaimyne Birute.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą