2012 m. kovo 11 d., sekmadienis

Kovo 11-oji Prienuose

Šiandiena su choru Saluto keliavome koncertuoti į Prienus. Kaip visada įsimečiau fotoaparatą, nors ir buvo apsiniaukę ir žinojau, kad lauke nefotografuosiu.
  Važiavome į Prienus nuosavais automobiliais, nes pagalvojome, kad tai bus pigiau, nei nuomotis autobusą. Mane nuo Aleksoto tilto atvažiavo pasiimti   Kęstutis jau su pilnu automobiliu choristų: Gintare, Osvaldu ir Nijole . Prienai nedidelis miestelis tad Prienų kultūros centrą radome iškarto. Išlipę iš mašinos pamatėme, kad šalia esančioje kavinėje sėdi choristai tad užėjome vidun pasisveikinti ir visi kartu patraukėme į kultūros centrą. Ten mums buvo skirtos 3 patalpos daiktams pasidėti: atskirai vyrams ir moterims . Pasidėjome daiktus, užkandome ir ėjome parepetuoti į salę.

Jei patalpose visi vengė nusiimti paltus, nes buvo gan šalta, tai salėje su koncertiniais rūbais buvo kiek per šilta. Parepetavę ~15min ėjome atgal į kambariukus pasiruošti koncertui. Kadangi iki koncerto buvo likęs geras pusvalandis, nusprendžiau truputį pafotografuoti.
Deja vyrų nespėjau įamžinti- fotoaparatas išsikrovė.
Koncerte padainavome neblogai , publika nenušvilpė, bet tai nebuvo pats geriausias mūsų pasirodymas. Manau visi tai jautėme.
 Po koncerto, ištvermingiausieji, apsilankė Prienų krašto muziejuje, kuris tiesą sakant, didelio įspūdžio man ( ir ne man vienai) nepaliko. Tad ilgai nelaukę, važiavome atgal namo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą