2012 m. lapkričio 17 d., šeštadienis

Koncertas Taikomosios dailės muziejuje

Laukiau šios dienos, nes norėjau pamatyti naują A.Vasiljevo parodą.  Jei ne koncertas Taikomosios dailės muziejuje, vargu ar būčiau specialiai važiavusi pažiūrėti parodos.
 Vos priėję prie įėjimo, pasigedome koncertinio plakato, skelbečio, kad vyks koncertas. Įėję vidun ,pasikabinome paltus,striukes ir mus pasitiko moteriškė, kuri parodė, kur galime pasidėti daiktus. Vyrams sunešus į koncertų salę laiptus, pradėjome repetuoti. Muziejaus lankytojai nesusilaikę užeidavo pasižiūrėti, kas dainuoja.
 Koncertas praėjo gana sklandžiai. Žmonių susirinko daugiau, nei kad buvau nusitekus pradžioje. 


Nesusilaikiau.. ;D
Po koncerto
 Po koncerto galėjome apžiūrėti vykstančias Aleksandro Vasiljevo parodas. Vieną jų, aš jau buvau žiūrėjus vasara, o kita buvo atvešta visai neseniai. Tad ilgai parodose neužtrukau. Išėjus iš muziejaus sutikau Juliją ir Gintarę, kurios planavo  pasivaikščioti po miestą arba bent papietauti.
Laukiame autobuso ir neskubančių choristų
Choristai kaip įprasta, vėlavo. Pajudėjome turbūt 30min vėliau nei planavome , bet aš niekur tądien neskubėjau. Atvykus į Kauną, choro jaunsasis aktyvas(Laurynas, Kęstutis, Julija, Osvaldas )pasiūlė kur nors nuvažiuoti pasedėti. Važiavome į senamiestį. Ilgai svarstę kur eiti, nuėjome į PJazz.  Laikas prabėgo nepastebimai. Osvaldas ir Kęstutis pasakojo anekdotus, Laurynas pasidalino savo darbo patirtimi, o aš kaip visad įdėmiai klausiausi. Vakarui pasibaigus grįžome prie Rotušės, kur Kęstutis paliko mašiną ir laukėme Julijos vaikino, kuris turėjo ją pasiimti.  Galiausiai sulaukus, Kęstutis visus parvežė namo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą